Welkom op het forum. Als gast kun je alle berichten lezen. Wil je graag meeschrijven/kletsen...dan kun je je vrijblijvend registeren en kun je actief deelnemen en berichten plaatsen.

Laatste onderwerpen


www.friendsofanimals.nl


Zooplus
Plaats je wel eens een bestelling bij Zooplus? Dan kun je ons gratis steunen. Van elke bestelling die via deze link wordt gedaan, krijgen we 3 - 5% provisie en zo kun je ons, de dieren helpen

zooplus.nl
Wie is er online?
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten

Geen


Deel
Ga naar beneden
avatar
Harriet
Admin
Aantal berichten : 9484
Join date : 16-04-09
Leeftijd : 50
Woonplaats : Vledder

CA Tiger

op do 4 okt - 9:24
Tiger wordt nog niet op afstand geadopteerdTiger is een jaar geleden van de straat gered, hij liep moederziels alleen vol met vlooien en teken rond.  Een meisje heeft de pup van de straat gehaald en hem in huis genomen.  Ze heeft geen financiële middelen en vroegen een andere organisatie of ze de zorg voor Tigre wilden overnemen en een adoptant voor hem wilden zoeken, Tigre mocht zolang bij haar in de pleeg wonen.

Helaas wilde de andere organisatie geen dierenartskosten op zich nemen en zo gebeurde dus dat Tigre geen inentingen en overige medische zorg kreeg.

Het meisje was ten einde raad en kwam bij Canis y Felis terecht waar ze nu ook als vrijwlliger is begonnen.  Tigre heeft als eerste een bloedtest ondergaan en daar bleek dat hij hartworm heeft.
De behandeling wordt gestart hiervoor en al dit allemaal achter de rug is kan Tigre pas zijn inentingen krijgen en gecastreerd worden.


Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum