Navigatie


 Online publicaties


 Ga terug naar het forum

Stichting Friends of Animals   

Adoptie op afstand

Harriet | Gepubliceerd op de za 19 jan - 17:17 | 305 Bekeken

Adoptiebaasjes zijn de ontbrekende schakel tussen het verblijf in het asiel en de definitieve adoptie, wat het uiteindelijke doel is. Soms worden er honden/katten in enkele weken geplaatst, anderen verblijven maanden in het asiel. In enkele gevallen kan een dier zelfs permanent in het asiel/opvang verblijven.


Het doel van adoptie op afstand is de honden en katten financieel steunen. Met dit geld kunnen ze hun inenting, voer, ontwormingsmiddelen en anti vlo-teek middelen krijgen. Wellicht kunnen voorkomende dierenartskosten hier ook van bekostigd worden.
De organisaties waar we mee samenwerken dragen zorg voor vele honden en katten en krijgen geen subsidies.


Ze zijn niet in staat om deze zorg aan de dieren te geven omdat het geld er niet is. Voor de dieren is het zeer belangrijk dat ze bescherming krijgen tegen de ziektes en gezond voedsel kunnen krijgen.U kunt ze helpen door één van deze dieren te adopteren op afstand.Een hond of kat adopteren op afstand is weten dat met deze hulp het dier een beter leven krijgt.


Een hond/kat adopteren kan ook samen met uw collega's, vrienden, familie of klasgenoten. Ook als bedrijf is het hartstikke leuk om zorg te dragen voor een dier die alle steun zo goed kan gebruiken. Om iedereen de kans te geven een minder bedeelde hond te helpen en op afstand te adopteren kan er ook gekozen worden voor een bedrag naar keuze om een dier te sponsoren


Als u een hond of kat op afstand adopteert kan dat door een zelf te bepalen bedrag (met een minimum van 3 euro per maand) voor het dier over te maken op onze rekening, elke maand maken wij het geld voor de adoptie dieren over naar de desbetreffende asiel. 


U kunt ook kiezen voor een automatische incasso - Dit heeft een aantal voordelen:

• Minder administratieve handelingen voor u en voor ons
• U vergeet niet het geld voor u adoptie dier over te maken
• Minder bankkosten en dit komt weer ten goede aan de dieren.

Een hond of kat kan meerdere adoptie baasjes hebben tot een bedrag van 15 euro voor een hond en 10 euro voor een kat.

Updates van de honden en katten plaatsen we op het forum in hun dagboekje die u zonder inloggen kunt bekijken en zo u adoptie dier kunt volgen wat hij of zij mee maakt. Eventuele vragen kunnen op het forum geplaatst worden en deze zullen we aan het asiel voorleggen. De updates krijgt u ook via de mail toegezonden.


Mocht "uw" hond/kat geadopteerd worden dan krijgt u vanzelfsprekend bericht en bestaat de mogelijkheid om een andere dier te steunen


Aanmeldformulier

Over de auteur